Je bekijkt de reis...

Rome,
Italië
a
A
26 augustus 2015 21:26 | Door: Kerstin (en Els)
Ha Tom en Corrie, jeetje, wat een helden zijn jullie weer geweest! Leuk dat jullie in Tavarnelle zijn geweest, Els en ik hebben daar een jaar of tien geleden met Gijsbert en Gerben onze vakantie doorgebracht! En wat betreft jullie ritjes over de snelweg heb ik uit eigen ervaring ook een spreuk voor jullie: Doe rustig aan met een Italiaan op de autobaan! Succes maar weer!
26 augustus 2015 21:37 | Door: patrica
wat een tocht. maar gelukkig houden jullie van de natuur !!!!!!!!!!!!
26 augustus 2015 22:06 | Door: Fiona
Wat hebben jullie alweer een hoop kilometers er op zitten zeg! Die benen spieren van jullie moeten veel doorstaan, al dat klimmen.
Jullie komen wel echt langs mooie plekjes op deze manier, je maakt het nu echt kennis met de land en de mensen.
Maar de snelweg moeten jullie maar links laten liggen volgende keer.
Groetjes Fiona
27 augustus 2015 10:17 | Door: Will Heineman
WIJ ZIJN TROTS OP JULLIE.
Gaaf hoor als ik die verhalen allemaal lees.
En wat hebben jullie het soms zwaar (petje af) en wat zien jullie veel.
Wij hopen de tocht verder nog goed gaat.
Heelveel succes nog.
Groetjes Joke en Will.
27 augustus 2015 11:01 | Door: Annemarie
Gefeliciteerd: het 2100 KM-punt voorbij!
Wat leuk om jullie reis zo te volgen en wat een geweldige belevenis voor jullie.
Zet m op met al dat klimmen, wat grappig dat die Griekse yoghurt die spieren zo help :)
Toi-toi-toi, Annemarie
27 augustus 2015 13:20 | Door: Tom en Corrie Botermans
ps hier zijn de foto's
27 augustus 2015 19:35 | Door: Paulien Engels
Ha allebei
Zo leuk om te lezen!
Wij al weer aan het werk, maar dromen alvast van onze fietsvakantie volgend jaar in Engeland..
28 augustus 2015 01:51 | Door: Corinne
Wat een geweldige tocht maken jullie! Ik raak helemaal geïnspireerd. Het lijkt mij super om op deze manier je bestemming te bereiken, zoveel moois onderweg en op de fiets beleef je alles nog intenser. Genieten om jullie verhalen te lezen, veel plezier nog!
28 augustus 2015 18:59 | Door: Henny en Ida
Hallo Tom en Corrie Wat een geweldig avontuur zeg. Petje af voor jullie doorzettingsvermogen. Jullie houden ons ook goed op de hoogte lees met alle aandacht jullie verslagen. Nou zet hem op en kijk weer uit naar jullie volgende verslag. Groetjes van ons allemaal!