gesprek met zussie - Reisverslag uit Le Châtelet, Frankrijk van Tom en Corrie Botermans - WaarBenJij.nu gesprek met zussie - Reisverslag uit Le Châtelet, Frankrijk van Tom en Corrie Botermans - WaarBenJij.nu

gesprek met zussie

Door: Rens

Blijf op de hoogte en volg Tom en Corrie

09 Juni 2009 | Frankrijk, Le Châtelet

Hallo, vanavond heeft Corrie gebeld en doe ik hiervan een verslag:

Vandaag was een zware dag want ze hebben 5km extra gelopen, in totaal 34,6km, en konden ze geen camping vinden en zijn ze nu in een hotel in Les Chatelet, er eas vandaag veel wind, maar het was wel droog met een zonnetje. Gisteren waren ze in Saint-Amand-Montrond en hebben ze overnacht op een camping, waar ze een nederlandse dame hebben ontmoet die vandaag jarig was, en hebben ze vanmorgen voor haar de slingers van Anneke opgehangen. Terwijl Tom op deze camping voor Herman de Blijker
speelde begon het te stormen, ze zijn toen met pan en gaspitje de feetszaal ingehold en hebben daar de maaltijd genuttigd.
Morgen krijgen ze een lange dag van 31km en donderdag maar 19km, ze nemen dan s'middags een paar uur vakantie en doen dan de was nog even.
Dit was het weer voor nu, heel veel groetjes van Corrie en Tom en van mij
:SMS update:: 10 juni 2009 :
Na een heerlijke wandeldag is Tom voor ons aan het koken in de Auberge de Jeunesse in La Chatre. Door zeer mooie dorpjes vandaag gelopen, artiesten-dorpjes. Het was op een kleine bui na de hele dag droog. Het is mij gelukt met m'n telefoon een hotel voor morgen te bespreken:-P wandelgroetjes van ons!

:SMS update:: 12 juni 2009 :
Slapen vannacht in een deel van een chateau in Gargilles. Een prachtig schilders en schrijvers dorp.:-*

• 10 Juni 2009 - 18:54

Rens:

hallo, brengt Tom zijn recepten nog een keer uit?Hier komt het nu met bakken uit de lucht vallen, komt allemaal uit frankrijk zeiden ze op de tv, dus zal het bij jullie wel droog worden doei

• 10 Juni 2009 - 19:13

Dochter:

bonsoir maman, je suis tres trots a toi!!! reserve une hotel par telephone....chappeau!

bonne nuit. je t'aime

• 11 Juni 2009 - 15:28

Hans:

Ha die botermannetjes, het gaat wel lekker zo met jullie. Met Christa loopt het ook naar wens, maar zij overnacht toch wat vaker in haar tentje, zelfs in de regen. Is de 10e in Nevers aangekomen.Is toch een keiharde bikkel.

Veel plezier nog, groetjes, Hans.

• 11 Juni 2009 - 17:37

Peter:

hoi tom en corrie
    leuk al die stukjes over het lopen zo lopen we ook een beetje mee,misschien een idee voor volgend jaar ha ha
    gr van ons vijven

• 12 Juni 2009 - 06:01

Anneke, Ahmed:

Leuk dat mijn slingers zo van pas komen, bewaar deze goed! Wie weet heb je ze nog nodig.
    Karim z'n scriptie is goedgekeurd en gaat deze vandaag inleveren. Binnenkort verdediging en een tentamen rechten. We houden jullie op de hoogte! Verder alles goed hier.
    Dikke kus van ons allemaal